Salon voor huidverbetering

Huidverjonging en rimpels verwijderen 


Bij Cosmetique Totale werken we met de nieuwste technieken op het gebied van rimpels verwijderen. Zo hebben we de allernieuwste behandelingen voor huidverjonging en rimpel behandelingen. Het is door deze behandelingen niet alleen mogelijk om het huidverouderingsproces tegen te gaan, maar zelfs terug te draaien! Zo krijg je jouw jonge, natuurlijke en stralende huid weer terug!


Welke behandelingen zijn mogelijk?

Om de huid zo goed mogelijk te behandelen, vindt er eerst een vrijblijvend intakegesprek plaats waarbij de huidtherapeut jouw huid bekijkt en welke punten jij wil verbeteren aan je huid. Zij stelt in overleg met jou een persoonlijk behandelplan open geeft aan welke behandeling het meest geschikt is. 

Rimpels verwijderen kan op meerdere manieren, bijvoorbeeld door middel van een facelift of met injectables. Naast deze methoden is het ook mogelijk om een natuurlijke rimpel behandeling te kiezen. Hierdoor behoud je de mimiek van het gezicht en wordt de huidteint en huidstructuur tegelijk verbeterd.


Laserbehandeling

Tijdens de rimpel laserbehandeling wordt het gezicht behandeld met de Fractora laser. Een Fractora behandeling vervaagt de lijntjes en rimpels in het gezicht, daarnaast zorgt het ook voor vermindering van pigmentvlekken in het gezicht. Tot slot heeft de Fractora ook een positief effect op de huidtextuur zoals bijvoorbeeld grove poriën. 

Het is ook mogelijk om de rimpelbehandeling met de CO2 laser te doen. Deze laser is super effectief en hiermee behaal je snel het gewenste resultaat.


Medische peeling tegen rimpels

Veel huidproblemen of verouderingssymptomen worden veroorzaakt door stress, roken, weinig slaap of een druk leven. Deze oorzaken zorgen voor een tekening in het gezicht. Door een medische peeling toe te passen wordt de huid weer fris, gezond en stralend. De medische peeling maakt de huid egaler en laat de roodheid en pigmentvlekken verdwijnen. Daarnaast zorgt een medische peeling ook voor vermindering van grove poriën en kleine rimpels.E-mailen
Bellen
Instagram