Salon voor huidverbetering

Pigmentvlekken verwijderen veilig en effectief


Pigmentvlekjes, ouderdomsvlekken of een zwangerschapsmasker kan een heel oneffen beeld geven. Wil jij graag een egale huid? Dat is mogelijk! Een pigmentbehandeling bij onze specialisten wordt veelal door de zorgverzekeraar vergoed.


Welke behandelingen zijn er mogelijk? 

Om pigmentvlekken zo goed mogelijk te behandelen, vindt er eerst een vrijblijvend intakegesprek plaats waarbij de huidtherapeut bekijkt van welk type pigment er sprake is. Zij stelt in overleg met u een persoonlijk behandelplan op en geeft aan welke behandeling het meest geschikt is. Er wordt onderscheid gemaakt in twee behandelingen; een medische peeling en/of een laserbehandeling. Er zijn ook combinatiebehandelingen mogelijk of een tijdelijke camouflagebehandeling. 

Pigmentvlekken verwijderen met een medische peeling

Pigmentvlekken kunnen door middel van een laserbehandeling of een medische peeling behandeld worden. Met een medische peeling kan oppervlakkige pigmentatie makkelijk behandeld worden. Wij hebben verschillende medische peeling die geschikt zijn voor ieder huidtype. Ook met een getinte/donkere huid kun je een medische peeling ondergaan. De huidtherapeut zal tijdens het intakegesprek een persoonlijk behandelplan opstellen.

Pigmentvlekken verwijderen met laserbehandelingen

Wanneer het pigment dieper gelegen ligt in de huid raden wij aan om dit te behandelen met lasertherapie. Met lasertherapie kunnen pigmentvlekken, zonschade, melasma en ouderdomsvlekken behandeld worden. Ook bij een laserbehandeling tegen pigment zal de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan opstellen.
E-mailen
Bellen
Instagram