Salon voor huidverbetering


Team

 JessycaWelkom! 

Eigenaar en vakvrouw.

"Door veel werkervaring in de cosmetische en medische sector opgedaan te hebben onderscheid onze salon zich van andere salons"

                                  
Chantal


Hallo allemaal,


Ik zal me even kort voorstellen.

Mijn naam is Chantal Sanders en ik ben 17 jaar oud. Ik zit op het gilde in Venlo en doe de opleiding schoonheidsspecialiste. Ik zit nu in mijn 2e leerjaar. Vanaf dit schooljaar kom ik elke woensdag stage lopen bij Jessyca. Ik vind het heel leuk dat Jessyca veel met wenkbrauwen doet en huidverbeterende behandelingen geeft. Dat is ook wat mij heel erg aanspreekt. Ik volg nu het keuzedeel pedicure op school maar als ik met deze opleiding klaar ben wil ik nog de opleiding medisch pedicure gaan volgen. Mijn eigenschappen zijn dat ik perfectionistisch en leergierig ben. Ook vind ik het belangrijk om hygiënisch te werken. 

Ik heb het nu al heel erg naar mijn zin bij Jessyca. Ik vind het fijn dat ze mij de kans geeft om veel vakkennis op te doen. Ik zou het heel erg leuk vinden als jullie ook behandelingen bij mij willen boeken. Zodat ik mijn kennis op jullie toe kan passen.

Ik hoop jullie snel te zien! 


Groetjes Chantal

E-mailen
Bellen
Instagram