Salon voor huidverbetering

Jessyca van der Linden


Jessyca (33) is een enthousiaste vrouw. Ze werkte een kleine vijf jaar bij een dermatoloog en startte twee jaar geleden haar eigen salon. Spijt heeft ze geen seconde. “Het vak blijft boeiend, elke dag opnieuw.” Haar favoriete klanten zijn trouwe, consequente klanten. “Die komen hier een keer per vier weken voor Dermaplanning en nemen mijn adviezen voor lief.” Dermaplanning vergt enige uitleg. Dit is een behandelconcept waarbij Jessyca een mesje in een hoek van 45 graden over de huid beweegt om zo donshaartjes, dode huidcellen en eventueel make-up te verwijderen. “Het effect is elke weer een feestje.  Je verwijdert alles, de huid krijgt een mooie 
glow.”Voorafgaand krijgt de klant een voorbehandeling met onder andere fruitzuren en als afsluiter een enzymenpeeling. “Eigenlijk komt in het hele proces dus drie keer een peeling voor.”
Poederachtig effect
Daarnaast startte Jessyca 1,5 jaar geleden met Henna Brows. “Nu zie je het steeds meer opkomen. Wenkbrauwen shapen en daarna verven met henna. Je krijgt dan een ongelooflijk mooi poederachtig effect. De henna blijft enkele dagen tot 2 weken op de huid zitten, maar wel 6 weken op de haartjes. “Een prachtig, natuurlijk resultaat.” Jessyca deed onlangs mee aan de Benelux Browcontest 2018 en wist de derde plek te bemachtigen voor de categorie full/dark brows.

Tot slot staat in de top 3 van het behandelaanbod de bindweefselmassage. “Deze is inmiddels al vrij bekend in Nederland, maar ik kan het niet nalaten nog een paar voordelen op de noemen zoals verbeterde doorbloeding, aanmaak van collageen en elastine, en een fijnere huidstructuur. Iedereen die deze massage heeft ondergaan, weet dat het effect zichtbaar is.

Plumming
Nog een tip. Met de Rezenerate is ook bijzonder resultaat te halen. “Door middel van een nano-piramidevormige chip maak je microscopische perforaties in de bovenste laag van de huid. Door de kanaaltjes die zo gemaakt worden, kan de huid de werkstoffen van het serum beter opnemen. Het is niet pijnlijk en zelfs de gevoelige huid rondom de ogen of lippen kan je hiermee behandelen. Omdat je zo werkstoffen in de huid sluist, krijg je echt een plumming effect. Fijne lijntjes en rimpeltjes zijn helemaal opgevuld. Mooi hoor.”

Tip
“Promotie voor de schoonheidsspecialist? Ik zou vrouwen (en mannen) ervan bewust willen maken dat je aan resultaat moet bouwen. Iedereen snapt dat als je eenmalig naar een sportschool gaat, dit geen effect heeft, maar wel als je een half jaar lang drie keer per week gaat. Zo werkt het ook in ons vak. Kom elke vier weken, of als je minder budget hebt elke zes tot acht weken, naar de salon. Pas dan zie je echte huidverbetering!”

Resultaat dat is wat telt het motto van Jessyca van der Linden.E-mailen
Bellen
Instagram