Salon voor huidverbetering

Pre en Post Massages van het gelaat en lichaamNIEUW CONCEPT SOON!

Vóór en ná massages zijn uiterst belangrijk voor optimaal herstel en resultaat. 

''Werkervaring: Jessyca heeft 4,5 jaar bij een privé kliniek gewerkt en veel lymfedrainage massages gegeven aan cliënten''

 

Manuele Lymfedrainage

is een zachte massagevorm die het lymfestelsel stimuleert om vocht en afvalstoffen af te voeren Het versterkt je afweersysteem en is stressverlagend. Deze massage is erg effectief om behandelingen bij ziektes te ondersteunen, overtollig lymfevocht af te voeren (bijvoorbeeld na een ooglidcorrectie of een BBL), om roodheid te verminderen of om spanning kwijt te raken. 


LINFOPRESS EVOLUTION PRO 

Is het resultaat van meer dan 30 jaar ervaring bij Termosalud met het ontwikkelen van zeer effectieve toestellen voor de behandeling van lymfatische en circulatieproblemen.

Het werkt op het onderste deel van de romp, de onderste ledematen en de buik.

Het doel van LINFOPRESS EVOLUTION PRO is het therapeutisch welzijn van het lichaam te waarborgen, het circulatie- en lymfatische systeem in elke specifieke zone van het lichaam te stimuleren en vochtophopingen aan te pakken, en bovendien het lichaam te ontspannen.

Overlappende compartimenten
De drukcellen van de LINFOPRESS EVOLUTION PRO overlappen elkaar  waardoor alle zones van het lichaam gecomprimeerd kunnen worden om zo een ideale  drainage te waarborgen. De schuine indeling van de cellen betekent dat de druk horizontaal en naar boven wordt verzonden, en leidt naar de lymfeklierenvan het lichaam, waardoor de afvalstoffen zich niet verspreiden naar andere delen van het lichaam.

Het LINFOPRESS EVOLUTION PRO broekstuk is voorzien van 24 luchtkamers, die gelijkmatig over de gehele behandelzone verspreid zijn. Ze wordt bevestigd met behulp van ritsen die verstelbaar zijn om zo klanten met de meest uiteenlopende lichaamsmaten te kunnen behandelen.

Het apparaat is geschikt voor gebruik in de medische sector, het voldoet aan de verwachtingen van de patiënt en die van de schoonheidsspecialist-medische professional, aangezien de behandeling kan worden onderbroken en opnieuw gestart, en sommige zones kunnen worden gespaard.


Deze behandeling is de nieuwste techniek in zijn soort. Door middel van aangename massagegolven op maat worden drainage, vetverbranding, versteviging, anti-cellulite en ontgifting in de hand gewerkt. Het is een veilige, aangename en ontspannende behandeling.

Wat is en wat doet de Linfopress:
Linfopress Evolution PRO is een revolutionair toestel met een klinische en wetenschappelijk bewezen techniek voor het efficiënt uitvoeren van een volledige lichaamsmassage & lymfedrainage voor medische en esthetische behandelingen.

Voordelen:

 • Snellere afvoer van lichaamsvet na een cryolipolyse behandeling
 • Vóór en ná Liposuctie,BBL of andere cosmetische ingrepen
 • Afvoer van vochtophoping/oedeem
 • Vermindering van cellulite en lokale vetophopingen
 • Stimulatie van de bloed-en lymfecirculatie
 • Verwijderen van afvalstoffen/reiniging van het lichaam
 • Verjonging, versteviging, verstrakking van de huid
 • Activeert de stofwisseling
 • Omvangvermindering benen en buik bij overgewicht
 • Vermindering van stress, vermoeidheid, lusteloosheid
 • Vermindering van zware, rusteloze, gezwollen en/of pijnlijke benen
 • Verlichten van (spier) pijnen
 • Meer energie
 • Een zeer ontspannen verwen moment voor jezelf, zowel je innerlijk als uiterlijk

Contra-indicaties:
Pijn of gevoelloosheid, hartritme stoornis en verstopte aderen, trombose en/of ontstekingen van de aderen, afstervend weefsel, ontstekingen van de huid, wondontsteking, recente huidtransplantaties, kanker, epilepsie, pacemaker of problemen aan de luchtwegen.INNOVATIE & KWALITEIT 

AMdevices heeft een gekwalificeerd team van klinische training en monitoring, die het niveau van de therapeutische respons controleert van de apparatuur die door onze R & D-afdeling is ontwikkeld en toezicht houdt op de toepassingsprotocollen, om hen te leiden naar de maximale resultaten.

AMdevices voldoet aan de veeleisende ISO 9001 en ISO 13485 kwaliteitscertificering voor de vervaardiging van medische, esthetische en cosmetische producten.

AMdevices biedt u een technische dienst ter waarborging van de efficiëntie en veiligheid van de apparatuur die ooit op de markt is gebracht.E-mailen
Bellen
Instagram